Forum na temat banków
Nie jesteś zalogowany.
#1 2010-09-22 03:29:50
Spółki w które inwestowałem działały głównie wNa postanowienia kolegium przysługiwałaby skarga do sądu powszechnego ? w ten sposób realizowana byłaby konstytucyjna zasada prawa do rozstrzygania sporów w drodze postępowania sądowego Offline #2 2010-09-27 00:30:55
Re: Spółki w które inwestowałem działały głównie w? To nadal zdecydowanie mniej niż firmy o podobnym potencjale są w stanie płacić menedżerom w sektorze prywatnym ? ocenił Offline #3 2011-04-15 14:25:16
Re: Spółki w które inwestowałem działały głównie wPrzykładowo, we wniosku twierdziliśmy, że dzięki zakupowi maszyny inwestycja przyczyni się do ochrony środowiska naturalnego poprzez zmniejszenie zużycia energii i na poparcie tej tezy podaliśmy odpowiednie wskaźniki mierzalne obrazujące ten efekt Offline #4 2011-09-08 06:51:16
Re: Spółki w które inwestowałem działały głównie wGłówną korzyścią dla reklamodawców włączonych do programu reklamy kontekstowej jest zwiększenie liczby odbiorców, do których trafia reklama ? przy zachowaniu wysokiej precyzji dotarcia Offline |
|